Regisztrálás pártolótagként

Alap adatok

Vezetéknév *

Keresztnév *

Születési idő *

Anyja neve *

Nem *

Születési hely *

Levelezési cím

Irányítószám *

Utca, házszám *

Város *

Ország *

Számlázási cím

Irányítószám *

Utca, házszám *

Város *

Ország *

Elérhetőségek

Telefonszám (pl.:+12345678)

E-mail *

Fizetési adatok

Felajánlott tagdíj mértéke *

Minimum tagdíj gyerekeknek 4000Ft, felnőtteknek 8000Ft

Nyilatkozat

Jelen nyilatkozat elfogadásával kijelentem, hogy a Magyar Vitorlás Szövetség alapszabályát megismertem és ennek tudatában rendelkezéseit elfogadom, az abban foglaltakat személyemre nézve kötelezőnek ismerem el. A Szövetség céljaival egyetértek és kérem felvételem a pártoló tagjainak sorába.

A tagdíj megfizetését vállalom.

Tudomásul veszem, hogy a Magyar Vitorlás Szövetség (a továbbiakban: MVSZ) a www.hunsail.hu oldalon elérhető a Pártolói tagsággal kapcsolatos Adatkezelési Tájékoztató - mely a Tagfelvétellel kapcsolatos külön tájékoztató 2. pontja - szerint kezeli a személyes adataimat.

Hozzájárulok, hogy az MVSZ a www.hunsail.hu oldalon elérhető Adatkezelési Tájékoztató(k) szerint nevemet és email címemet közvetlen üzletszerzési céljaira felhasználja termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatos üzleti ajánlataival megkeressen.

Tudomásul veszem továbbá, hogy az MVSZ az általa szervezett sporteseményekről, különösen versenyekről kép-, illetve hangfelvételt készít jogos érdekből a versenyek eredményének dokumentálása céljából. Hozzájárulok, hogy az MVSZ a www.hunsail.hu oldalon elérhető Adatkezelési Tájékoztató szerint a rólam készült kép-, illetve hangfelvételt a vitorlás sportág népszerűsítése érdekében történő nyilvános kommunikáció, különösen a sporteseményekről készített kisfilmek, reklámfilmek, plakátok formájában kezelje.


A kérés feldogozása folyamatban